Germana Rapida cu CD

 

Titlu:Germana Rapida cu CD

ISBN:973-8394-14-7

Autor: Corina Dragomir

Format: 20x13 cm

Tipul: Carte tiparita cu CD

Pret: 19.99 RON

Detalii

Acest curs reprezinta o cale accesibila si sigura de studiu, adresandu-se celor care doresc sa invete usor si intr-un timp relativ scurt sa comunice in limba germana.

Indiferent din ce motiv ati decis sa studiati, veti gasi in volumul de fata "profesorul" de care aveti nevoie, cu raspunsuri la aproape toate intrebarile pe care un "invatacel" le poate avea pe parcursul invatarii limbii germana.

Lucrarea e insotita de CD, care e un suport auditiv al lectiilor si are ca obiectiv prioritar insusirea pronuntiei corecte. Este indicat, intr-o prima faza, sa se asculte lectia pe CD, apoi auditia sa fie concomitenta cu lectura si intr-o ultima faza sa se citeasca textul cu voce tare.

Prezentul curs se adreseaza in special incepatorilor, dar si celor care au studiat germana si vor sa si-o aminteasca repede, practic si eficient. Vreti sa calatoriti, sa va petreceti concediul in Germania sau aveti o intalnire de afaceri si nu stiti limba germana? Acest curs este tot ce va trebuie.

Cartea este astfel organizata:
-Alfabetul
-Pronuntia
-Accentul
-34 de lectii
-un compendiu de gramatica

Textele: Fiecare lectie incepe cu un text sau dialog. Temele acestor texte sunt diverse. s-a incercat alegerea celor mai obisunite situatii cu care se poate confrunta orice persoana atunci cand ajunge in Germania: formule de salut, calatoria cu trenul sau avionul, masa la restaurant etc.

Cum pronuntam?: aici vei intalni un tabel care contine cuvintele si expresiile mai dificil de pronuntat din textul respectiv, cu transcrierea fonetica, conform alfabetului international.

Vocabular: cuprinde cuvintele cele mai importante din textul respectiv, cu traducerea in limba romana.

Gramatica: fiecare lectie cuprinde cateva explicatiii gramaticale, pentru a te ajuta sa intelegi mai bine textul si sa te exprimi corect. Compendiul de gramatica de la sfarsitul cartii te poate ajuta sa inveti notiunile cele mai importante ale gramaticii limbii germane.

Expresii si cuvinte utile: cuvintele si expresiile referitoare la tema lectiei respective te ajuta sa iti imbogatesti vocabularul si sa te exprimi mult mai usor in diferite situatii.

Exercitii: la sfarsitul fiecarei lectii vei gasi unul sau mai multe exercitii care te ajuta sa pui in practica vocabularul si problemele de gramatica invatate in lectia respectiva.
Daca intampini dificultati la citirea anumitor cuvinte si expresii nu ezita sa revezi prima parte unde sunt tratate pe larg probleme de pronuntie ale limbii germane. Este recomandat sa acorzi o atentie sporita primei parti, sa te obisnuiesti cu pronuntia limbii germane, sa inveti regulile si apoi sa incepi studiul lectiilor. Pentru ati asigura o invatare cat mai eficienta a limbii germane, lectiile sunt cuprinse si pe CD

 Cuvinte cheie: librarie online , carti online , carti de limbi straine..
.